Nacrt uputa za prijavitelje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Integrator”

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je nacrt uputa za prijavitelje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Integrator”, referentni broj KK.03.2.2.05, u modalitetu otvorenog privremenog postupka.

Nacrt je objavljen na portalu e-savjetovanjem, a svi zainteresirani mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge do 30. kolovoza 2019. godine. Očekivani dan objave izvješća je 9. rujna 2019. godine.

Predmet Poziva: sufinanciranje proizvodnih/uslužnih/organizacijskih/marketinških inovacija konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti sa drugim poduzećima tzv. Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij će se sastojati od minimalno tri MSP-a.

Cilj Poziva: podržati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti.

Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava: 100.000.000,00 HRK

Najniži iznos bespovratnih sredstava: 5.000.000,00 HRK

Najviši iznos bespovratnih sredstava: 38.000.000,00 HRK

Izvor: https://esavjetovanja.gov.hr

About the author: Administrator